Bursa Sepetli Vinç Kiralama Hizmetleri

 

Bursa Sepetli Vinç Kiralama Hizmetleri, sepetli vinç kiralama, konusunda profesyonel ekibi ve son teknolojik araç parkuru ile birlikte hizmet vermektedir.

Vinçler, bina , köprü, her türlü inşaat , tersane, gemi inşaatı, sanayi türü ağır makinelerin yapım aşaması gibi alanlarda kullanılan ağır iş makineleridir. Vinçler taşıma kapasitelerine, kullanım alanlarına ve büyüklüklerine göre çeşitlilik göstermektedir.

Marmara'nın incisi Bursa'da27 yıllık tecrübesiyle, uzman kadrosuyla en iyi vinç firması olan Bursa Vinç CE standartlarına uygun kaldırıcılar üretmektedir. Ayrıca Avrupa FEM, Almanya DIN normlarında üretim yapmakta olan Bursa Vinç profesyonel vinç hizmetleri sunmaktadır. T- Halatlı e-Elektrikli Vinç, MT- Halatlı Elektrikli Vinç, EX-Proof Vinç ve Zincirli Vinç gibi ağır iş makinelerine sahip olan firma 24 saat bakım ve onarım hizmeti vermektedir.



Bursa Sepetli Vinç Kiralama Hizmetleri


Bursa Vinç'in temel hedefi yüzde yüz müşteri memnuniyetidir. Firmanın misyonu ; işletme sorunlarını en aza indirmek, iş güvenliği üretim kaybı gibi sorunlarını gidermek , kaliteli ve güvenilir vinç hizmetleri sağlamaktır. Bursa'nın tüm ilçelerinde 24 saat kesintisiz  hizmet almak istiyorsanız tercihiniz Bursa Vinç  olacaktır.

Yorumlar