Bursa Vinç Kiralama

Bursa vinç kiralamaHayatın hemen hemen her alanında kullanılan ve zaman, işgücü ve maliyet açısından büyük faydalar sağlayan vinçler, inşaat, nakliye, ulaşım, tahliye gibi alanlarda sıklıkla kullanılmaktadır. 90'lı yıllarda, vinç bakım ve onarımı hizmetini yapmak amacıyla Bursa'da kurulan firmamız, kısa bir süre sonra meydana gelen ihtiyaçlar nedeniyle, vinç kiralama hizmetine de başlayarak, Bursa Vinç Kiralama adını almıştır.

Bursa Vinç Kiralama

Dünya'daki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, bunlara ayak uyduran Bursa Vinç Kiralama, deneyimli ve uzman ekip kadrosuyla hizmet vermekte ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, sektörün lideri olmayı amaçlamaktadır. Firmamız, Türkiye'nin her yerine uzanan geniş ulaşım ağı ile, makine montajı, sanayi, liman taşımacılığı ve reklam ve organizasyon hizmetleri sunmaktadır. Uygun fiyat avantajı ve uzman ekip kadrosu ile kaliteli hizmet sunan firmamız, kurulduğu yıldan bu güne kadar birçok projede yer alarak, sektöründe adından söz ettirmeyi başarmıştır. Bursa Vinç Kiralama sayesinde, siz de projelerinize deneyimli hizmet sağlayabilir, her alanda çözüm ortağınız olmasına izin vererek, işlerinizde en yüksek faydayı sağlayabilirsiniz.

Bursa Vinç Kiralama


Tüm kalite uyum ve sürücü belgelerine sahip araçları ile, standartların üzerinde hizmet sunan Bursa Vinç Kiralama'nın, Bursa merkez başta olmak üzere tüm il ve ilçelere, haftanın yedi günü verdiği hizmetten ve sağladığı fiyat avantajından yararlanmak için 24 saat iletişime geçebilirsiniz. 

Bursa Vinç Kiralama

Yorumlar