Bursa Sepetli Vinç Kiralama

 

Bursa Sepetli Vinç Kiralama

Bursa'da sepetli vinç kiralama işiniz varsa bizi arayın. Vinç insanlık hizmetine ilk çağlarda girdi ve hızla gelişti. 15. yüzyılda palangalı vinç kullanıldı. 19. yüzyılda buharlı vinç yapıldı. Günümüzde işleri kolaylaştıran bir araçtır ve her alanda kullanılır. Sepetli vinç insanların ulaşması gereken riskli bölgelere  iş güvenliği sağlayarak çalışma ortamı sağlayan vinçlerdir. Genelde araçların üstüne  montajlıdır. Böylece her yere rahatça ulaşılır ve can güvenlik tehdidi olmadan rahat bir çalışma ortamı sunar. Pek çok sektörde kullanılır. Boya, alüminyum cephe, cam, kubbe gibi yerlerde montaj, temizlik gibi işlerde can güvenliği,  zaman tasarrufu ve kolaylık sağlar.

 Bursa Sepetli Vinç Kiralama 

Yapılacak işin boyutuna göre tasarlanmış bir çok çeşidi vardır. Motorize araç sayesinde her yere gider. Ortamın durumuna göre 15, 20 , 25, 30 ,35, 40 ,43, 53, 65, 68, 70, 84 metrelik seçenekleri  mevcuttur. Bursa'nın dar sokaklarına girebilen hafif araçlarla her bölgeye hizmet verilebilmekteyiz. Vinç büyüklüğüne göre araçlara monte edildiği için özellikle dar alanlarda 20-25 metrelik vinçler Bursa'nın en dar yollarında , sokaklarında hizmet verir. 84 metreye kadar ulaşan sepetli vinç modelleri  32 tonluk dev kamyonlara monte edilir. Çok büyük bir iş kolaylığı sağlar .  Dorse veya kamyonun üzerine hidrolik sistem esaslarına göre monte edilir. Bu yüzden mobil vinç sınıfına girer. Mekanik kol ucundaki sepetten adını alır. 

Bursa Sepetli Vinç Kiralama


Bursa Sepetli Vinç Kiralama

Bursa da sepetli vinç kiralama  uzmanlık gerektiren bir konudur. Mobil araca montajından kullanan operatörün eğitimine  kadar  uzmanlık ister. Bu yüzden profesyonel eğitim gerekir. Bir operatör çalışma anında her şeyi düşünmek durumundadır. Bu yüzden sadece işle ilgili eğitim yetersiz kalır. 70 – 80 metrelik vinçlerde rüzgar şiddeti çok önemlidir. Hesapların doğru yapılması gerekir. Aksi durumlar  sepette çalışan emekçinin hayatına mal olabilecek facialara zemin hazırlar. 

Bakımlar zamanında titizlikle yapılmalıdır. Tüm parçalar orijinal olmalı ve metal ömürleri iyi hesaplanmalıdır. Yıllardır sektörün lokomotifi olan şirketimiz sizlere her ortamda olduğu gibi sepetli vinç hizmetinde de en iyi imkanları sunar. Şehrin en zor sokaklarında , karlı kaplı arazide en yüksek tepelerde hizmet vererek haklı bir güven kazanmıştır. İşiniz uzmanı operatörlerimiz tüm yenilikleri takip ederek hiç bitmeyen eğitimlerden geçerler. Sertifikaları olmasına rağmen makine ile ilgili bölümlerden mezuniyet şartı ararız. Can güvenliğiniz bizim için en önemli prensiptir. Tüm profesyonel işleriniz için daima yanınızdayız. Güvenli, sorunsuz hedefe bizimle ulaşırsınız.

Bursa Sepetli Vinç Kiralama

Yorumlar