Bursa Sepetli Vinç

Bursa Sepetli vinç, insanların iş güvenliği açısından risk taşıyan yüksek bölgelerde kolaylıkla çalışmasını sağlayan araçlardır. Sepetli vinçler, genellikle bir araç üstünde bulurlar. İş makinesi biçiminde olan türleri de vardır. Sepetli vinçler günümüzde, yüksek binalara rahatlıkla ulaşmada kullanılan vazgeçilmez araçlar hâline gelmiştir. Sepetli vinçler, işlerin daha hızlı, daha kolay ve daha güvenilir yapılmasını isteyen firmalar tarafından tercih edilmektedir.

Bursa Sepetli Vinç

Sepetli vinçlerin çalışılacak yerin yüksekliğine ve konumuna göre farklı çeşitleri mevcuttur. Belli yüksekliklere ulaşabilen sepetli vinçler, yine belli yükleri kaldırma kapasitesine sahiptir. Bu nedenle öncelikle ihtiyaç belirlenmeli, daha sonra ihtiyaca uygun sepetli vinç çeşidi tercih edilmelidir. Doğru seçim, hem iş güvenliği açısından hem de yapılacak işe ivme kazandırmak adına oldukça önemlidir.

Sepetli vinçlerin kullanım alanları oldukça geniştir. Yüksek yapıların boya, sıva, tadilat gibi işlerinde yardıma koşan sepetli vinçler, aynı zamanda inşaat ve endüstri sektöründe vazgeçilmez bir araçtır. Bunun yanı sıra yine yüksek yapıların cephe tadilatlarında, büyük plazaların cam temizliklerinde de sepetli vinçlere ihtiyaç duyulmaktadır. Ancak Türkiye’deki kazaların çoğunun yüksekten düşerek gerçekleştiği göz ününde bulundurulursa sepetli vinç alınacak ya da kiralanacak firmanın güvenilirliği ve kaliteli ürünler temin etmesi de çok önemlidir.

Bursa Sepetli Vinç


Türkiye’nin hem turizm hem de üçüncü büyük şehri olması açısından oldukça önem taşıyan Bursa’da kurulan Bursa Sepetli Vinç, yüksek kalite standartlarına uygun ürünleriyle, müşteri memnuniyetini esas alan anlayışıyla sepetli vinç sektörünün aranan yüzü olmuştur. Her çeşit sepetli vinç ihtiyacını karşılayan Bursa Sepetli Vinç firması, iş güvenliği ilkelerinden ödün vermeyen uzman ekibiyle müşterilerinin hizmetindedir.

YÜKSEĞE ULAŞMADAKİ EN GÜVENİLİR ARAÇLAR: SEPETLİ VİNÇLER

Ulaşması güç yerlerde çalışmayı kolaylaştıran araçlardan biri olan sepetli vinçler; ticari, endüstriyel, kurumsal alanlarda aynı zamanda inşaat sektöründe kullanılmaktadır. Reklam panolarının asımında, ışıklandırmalarda, boya ve tadilat işlerinde aynı zamanda yüksek binaların dış cephe temizliğinde yararlanılan sepetli vinçler, kullanıma sunulmadan önce güvenlik açısından çeşitli testlere tabii tutulmakta; ürünlerin iş ve işçi güvenliğiyle ilgili yasalara uygun olup olmadığı kontrol edilmektedir.

Bursa Sepetli Vinç, hem ihtiyaca yönelik sepetli vinç çeşitleriyle hem de hem de iş güvenliği önceliğiyle sepetli vinç sektöründe hizmet vermektedir. Sepetli vinçlerin periyodik kontrolünü yapan makine mühendisleri ve teknisyenleriyle “önce güvenlik” ilkesiyle tüm müşteri ve kullanıcılarına en iyi şekilde hizmet vermeyi kendine ilke edinmiştir.

 

Bursa Sepetli Vinç

Yorumlar